20 Şubat 2013 Çarşamba

Yine rengarenk...

Biraz güneş görmek insanın ruh halini nasıl da değiştiriyor. Hele de evin içine böyle damla damla girip de pırıl pırıl parladı mı güneş, o çiçekler renklenmeye canlanmaya başladı mı, ben de canlanıyorum. Boğa burcuyum ya, hani bahar doğumlu olmak mı acaba? Ne çok soğuk severim,  ne çok sıcak... Herşey kararında olacak.. Hayat felsefem de öyledir benim. Herşey tadında kalacak, herşey dengeli, huzurlu...  Ne çok hafife alacaksın hayatı, ne de çok ciddiye :) Her koşulda denge. Neyse şimdi hayat dersine geçmeyeyim, bitmez yoksa bu konu. :)


Evin canlı çiçeklerinden sonra bunlar da atölyemin cansız çiçekleri. Bahçeden topladığım kuru dalların üstüne silikonla yapıştırdım bu keçe çiçekleri...




Atölyeye yeni çıktım dün... 1 aydır uğramamıştım, epey özlemişim :) Ben şu karanfil nehalelerimden yapmak için çıktım ama dikiş makinesi yardımcım yani annem yanımda olmadığı için bir türlü dikişini beceremedim :) Hal böyle olunca daha basit dikişi olan bu minik keseleri yaptım ben de. Karanfil dolu bu keseler çok sevimli oldu... Toplu sipariş bekliyorum şimdi bu keseler için. Özellikle kına, bebek vs gibi toplantılarda eşe dosta hatıra vermek için çok iyi bir fikir olabilir...


Bu tığ işim ise renklerine de modeline de hayran olduğum bir iş oluyor. Hani ne oluyor peki bu derseniz hala karar vermiş değilim. Snood olabilir, şal olabilir, koltuk şalı veya örtü bile olabilir... Ne olacağına karar vermek için erken. Biraz da ilerlesin, o bana ne olmak istediğini söyler :) Deliriyor olabilir miyim..?? 


Bu granny square lerden daha önce bahsetmiştim. Bunlardan ne yapsam ne yapsam düşündüm durdum. Sonra dedim ki ben bunları böylece parça parça satayım da alan düşünsün ne yapacağını... Ve etsy dükkanıma koydum. Emeksensin dükkanıma henüz koymadım, talepe göre bakacağım. 



Bugünlük de benden haberler bu kadar. Hoşça kalın.... 
 

3 yorum:

  1. yeşim büyüközer20 Şubat 2013 19:04

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. ya ellerinize saglık hepsine bayıldım.Özellikle keseler o kadar ıhtıyac kı her dolaba. :)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler. beğendiğinize sevindim.

    YanıtlaSil