19 Mart 2013 Salı



Bu hafta bu sevimli bardak altları ile meşgulüm. Yapması da çok zevkli kullanması da. Küçük yapınca bardak altı, büyüğü ise amerikan servis olarak kullanılıyor. Birkaç deneme yaptım, bakalım beğenecek misiniz.  

Bu yukarıdaki beyazlar da aynı motifle başlandı bardak altı olmak üzere, ama şimdi işin rengi değişti. :) Bu motifler birleşip yatak örtüsü olacaklar. Pembe yapraklar ilave olunca üzerine, daha bi sevimli oldular. Şöyle çiçek çiçek bir bebek battaniyesi olabilir mesela. :) Evet bitince göreceğiz... Ama bu motif benim çok hoşuma gitti doğrusu. Şimdilik elimde çile bieten kadar öreceğim. Bebek battaniyesi olacak kadar yün var. Ama gerçekten yatak örtüsü olarak da çok şık durur.


Ve sıra yine granny square lerde. Bunların hepsi 40cmX40cm kareler şeklinde örülü, hazır, birleştirilmemiş. Emeksensin.com da yesiminatolyesi nde satışta...

Kim ne yapmak isterse alsın , zevkince birleştirsin. İster bebek battaniyesi, ister yatak örtüsü, ister birleştirmeden amerikan servis, ister yastık, ister yelek, ister etek... Sonu yok... :)











Bakın bu da 2,50m 2,50m yatak örtüsü. Yine granny square. Annem ördü, satışa çıkıyor... İlgilenenler mail atsın hemen. Bu kadar güzel örülmüş bu kadar güzel renkler, bulunmaz..! 


Ve bu günlük hoşçakalın...














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder