9 Ocak 2014 Perşembe

H3N2 bizim evde ve diyetteyim ama hava çok güzeldi (:

Evet bugünkü ölçümlerde de gördük ki, ciddiye alınca kilo veriliyor arkadaşlar. 2 haftada 1,5 kilo ile, yavaş ama istikrarlı bir şekilde kilo veriyorum.
Diyet listemin dışına çıkmıyor, diyetisyenimin önerdiği şekilde listedekileri yiyor, bol bol açık hava yürüyüşü yapıyorum.



Evdeki 4 nüfusun 2 si yatak döşek bir halde yatıyor. 3. nüfus olan bendeniz, yatmamak için direniyor, 4. nüfus olan eşim, şimdilik sadece boğaz ağrısı deyip, olayı tamamen görmezden geliyor :) Bol bol tavuk suyu çorba, taze sıkılmış meyve sebze suları, her zamankinden fazla su, biraz da bağışıklık güçlendirici eşliğinde devam ediyoruz virüslü hayata (:

Ama ben hastalık falan dinlemedim bugün. Bu güneşli havada hasta da olsan yürünür dedim. İyi ki de öyle yapmışım, harika bir hava vardı (soğuk olmasına rağmen); kulağımda müziğim, boyunluk takıp, ağzımı burnumu da koruyunca soğuktan, süper keyifli bir 4km yürüdüm.


E bir de böyle muhteşem bir yürüyüş parkuru olunca, evde nasıl durulur , siz söyleyin. (:



Şimdi, şu güzelliği işlemeye devam edeceğim ben. Umarım siz de ; benden özenir de kendinizi mutlu edecek birşeyler yapmak için kendinize zaman ayırırsınız.







2 yorum:

  1. Motivasyonuna bayıldım! Hastalığımla beraber spor üyeliğim bitti, ama üç dört güne ben de ayaklanıp, üyeliğimi yeniliyorum ve hemen sağlıklı hayatıma dönüyorum ((:

    Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  2. İremcim, bir motivasyon yaratmak şart, yoksa hayat fazla durağan... sana da geçmiş olsun...
    umarım en kısa zamanda sahalara dönersin (:
    sevgiler

    YanıtlaSil