18 Mayıs 2014 Pazar

Çok cici ve özel bebek hediyeleri

Çok üzüldük, çok ağladık bu aralar. Bazen hayatın, hiçbirşey olmamış gibi devam etmesine kızdık. Bazen karanlıklara rağmen doğan güneşle rahatladık, huzur bulduk. 

Belki de tam bu yüzden, bugün bir post yazasım geldi. Duygu yoğunluğu . Paylaşmak istedim. Atölyede olan güzel şeyler de var. Hem de birikti epeyce. Yavaş yavaş bloguma da zaman ayırsam iyi olacak :)

Henüz doğmamış, şanslı güzel  sağlıklı olmasını umduğum bir bebek için yapıldı bu el örgüsü battaniye. Üstüne adı yazıldı, minik keçe kuşlarla süslendi, arkası yumuşacık beyaz kumaş kaplandı, kenarları de tığla çiçek çiçek işlendi. :)


Ve bu da yeni doğacak bir kızımıza gitti. :) Bu hayat ağacı ona uğur getirsin inşallah. :) Polar üzerine kocaman bir ağaç işlendi el nakışı ile, keçeden minik yapraklar ve içi dolgulu keçe kuşlar kondururldu dallarına. Arkası yine bebeğe uygun pembe bir kumaşla kaplandı. Kenarları da beyaz tığ işi çiçek çiçek işlendi. Bu bir puset örtüsü olarak tasarlandı. Yani ince uzun.

Biraz da detay vereyim ikisinden de.







Hepinize şükredecek çok şeyimiz olduğunu farkedecek erdemli bir hayat diliyorum. Unutmayın ki sizin sızlanıp, üzüldüğünüz hayat, bir başkasının özleyip hayalini kurduğu imrendiği bir hayat olabilir. Şartlar ne olursa olsun sevgiyle, hoşgörüyle kalın, hoşçakalın.
:)



2 yorum:

  1. çok cici olmuş.. özellikle de battaniyeye bayıldım.. battaniyenin üzerindeki ağaç için herhangi bir şema kullandınız mı.. paylaşırsanız sevinirim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emine Hanım günaydın. Beğeninize teşekkürler. herhangi bir şema kullanmadım. Rastgele çizilmiş bir ağaç ve kuşlardır. Sevgiler

      Sil